Μέλος του ομίλου: Ενωμένα Φαρμακεία Κύπρου

kedifap-logo

ΜΕΝΟΥ

Αγαπητοί εργαζόμενοι της ΚΕΔΙΦΑΠ,

Είτε μόλις έχετε ενταχτεί στην ΚΕΔΙΦΑΠ ή ήσαστε μαζί μας για κάποιο χρονικό διάστημα, είμαστε σίγουροι ότι θα βρείτε ένα μέρος εμπνευσμένο και γεμάτο ενέργεια που προσπαθεί κάθε μέρα υπό τις αρχές της συνεχής βελτίωσης να κάνει τη διαφορά στην Κυπριακή Αγορά.

Είμαστε περήφανοι που είμαστε ίσως ο μεγαλύτερος οργανισμός διανομής φαρμάκων και παρα-φαρμάκων με παρουσία σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου. Κάθε ένας από εμάς έχει ένα θεμελιώδη ρόλο να παίξει έτσι ώστε να μοιραστούμε και να υλοποιήσουμε τις φιλοδοξίες και τους στόχους μας, εργαζόμενοι σκληρά και με αφοσίωση σε ένα ομαδικό επαγγελματικό και πειθαρχημένο περιβάλλον, δίνοντας τον καλύτερο μας εαυτό.

Στην ΚΕΔΙΦΑΠ, έχουμε δεσμευτεί για τη δημιουργία μιας κουλτούρας υψηλής απόδοσης, όπου οι άνθρωποι με πάθος για τη δουλειά τους δεσμεύονται να κάνουν τη διαφορά, γνωρίζουν το ρόλο τους και στηρίζουν την εκπλήρωση του. Στόχος μας είναι να σας στηρίξουμε σε κάθε σας βήμα για να υλοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας, εξασφαλίζοντας υψηλής ποιότητας μάθηση. 

Με εκτίμηση,

Βαγγέλης Λυσιώτης, Φαρμακοποιός
Πρόεδρος Δ.Σ. ΚΕΔΙΦΑΠ ΛΤΔ