Μέλος του ομίλου: Ενωμένα Φαρμακεία Κύπρου

kedifap-logo

ΜΕΝΟΥ

Στα πλαίσια εκπαιδευτικής επίσκεψης πραγματοποιήθηκε στις 14 Δεκεμβρίου 2016 στη φαρμακαποθήκη ΚΕΔΙΦΑΠ στην Πάφο επίσκεψη φοιτητών των προγραμμάτων Βοηθών (Τεχνικών) Φαρμακείου, Ιατρικών Επισκεπτών, Business Studies και Logistics του KES College.

Την ξενάγηση και επεξήγηση των εργασιών της Φαρμακαποθήκης ανέλαβε προσωπικά ο Γενικός Διευθυντής της ΚΕΔΙΦΑΠ κ. Κυριάκος Σπανογιάννης. Κατά την ξενάγηση δόθηκε η ευκαιρία στους φοιτητές να έρθουν σε επαφή με τα υπερσύγχρονα ηλεκτρονικά συστήματα που στοχεύουν στην ελαχιστοποίηση του περιθωρίου λάθους και παράλληλα, συντείνουν στην αύξηση της παραγωγικότητας. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην εφοδιαστική αλυσίδα (Logistics) όπου, η ακρίβεια, αποτελεσματικότητα και παραγωγικότητα αποτελούν στοιχεία απαραίτητα για την επιτυχή της λειτουργία.

Τέτοιες επισκέψεις είναι ευπρόσδεκτες που προσφέρουν την ευκαιρία στους φοιτητές να έρθουν σε επαφή με τους πραγματικούς χώρους εργασίας όπου, διακινούνται φάρμακα ή άλλα προϊόντα, να ενημερωθούν για όλο το φάσμα εργασιών που γίνονται ενώ, ταυτόχρονα, διανοίγονται και πεδία συνεργασίας μεταξύ του εκπαιδευτικού χώρου και του πραγματικού χώρου εργασίας, δημιουργώντας ευκαιρίες, με κοινό όφελος και για τους δύο χώρους.

Να ευχηθούμε στους φοιτητές καλή συνέχεια στις σπουδές τους.

kes-2.jpg
 
kes.jpg