Μέλος του ομίλου: Ενωμένα Φαρμακεία Κύπρου

Mέλος του ομίλου ΕΝΩΜΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΚΥΠΡΟΥ

ΜΕΝΟΥ

Η εταιρεία

Σας καλωσορίζουμε στην Φαρμακαποθήκη ΚΕΔΙΦΑΠ ΛΤΔ, μέλος του ομίλου ΕΝΩΜΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΚΥΠΡΟΥ. Η ΚΕΔΙΦΑΠ ΛΤΔ κατέχει  ηγετική θέση στη διανομή Φαρμακευτικών και Παραφαρμακευτικών προϊόντων και εστειάζει στις σύγχρονες ανάγκες του Φαρμακείου.

-img

Οι εγκαταστάσεις μας

Προνόμια Συνεργασίας

Επιπρόσθετες σημαντικές εκπτώσεις (Απόδοση Υπεραξίας) στο τέλος του κάθε Οικονομικού Έτους με βάση τα λειτουργικά κέρδη της ΚΕΔΙΦΑΠ ΛΤΔ.

Η αξία μεριδίου συμμετοχής έχει σταθερότητα και δύναται να αυξηθεί χρόνο με χρόνο, δίνοντας μεγαλύτερη αξία στο μερίδιο σας και καλύτερη κερδοφορία σε περίπτωση εξαργύρωσης όπως προνοεί το καταστατικό της Εταιρείας.

Δέσμευση του Φαρμακείου με την Εταιρεία για μελλοντική συνεχόμενη εξυπηρέτηση παρέχοντας ασφάλεια στον Φαρμακοποιό.

Διανυκτερεύοντα Φαρμακεία: 29-03-2024

Ενημερωτικό έντυπο "Το Φαρμακείο σας"

20ον Ενημερωτικό έντυπο "Το Φαρμακείο σας"

Ανθρώπινο Δυναμικό

-img

Η ΚΕΔΙΦΑΠ ΛΤΔ είναι μέλος των Ενωμένων Φαρμακείων Κύπρου. Είναι μία υγιής εταιρεία με μεγάλους ρυθμούς ανάπτυξης τα τελευταία χρόνια όπου συνέβαλε σημαντικά το ανθρώπινο δυναμικό της. Η εταιρεία εργοδοτεί σήμερα περί των 120 εργαζόμενων , δίνοντας ίσες ευκαιρίες σε όλους. Η εταιρεία προσφέρει ένα σύγχρονο, δυναμικό και ταυτόχρονα φιλικό περιβάλλον εργασίας, με προοπτικές ατομικής εξέλιξης.

Βιομηχανική Περιοχή Ανατολικού TK: 8501, Πάφος - Κύπρος Τ.θ: 62410, Τ.Τ: 8064

Εξυπηρέτησης Πελατών: 26 936 275